Wajalik Widin ehk iPad’i-ridikül

August 2nd, 2015

Pidasin täna pühapäeva. Minu mõistes ei ole see lakke vahtimine vaid aja võtmine endale vajalike asjade tegemiseks. Kui viitsin. 🙂

Tegin järgmise vajaliku vidina. Tegin iPad mini jaoks ridiküli. See ühendab endas mitu teist vajalikku vidinat — paar taskukest visiit- ja krediitkaartide jaoks, paela üle õla riputamiseks, mida saab ära võtta, ja aasa, mille külge saab näiteks helkuri riputada.

iPadikott

iPadiridikül.

Selle vidinaga saan põhimõtteliselt linnakäigu ära käia suuremat pagasit (loe: ratastega kotti ega kohvrit) kaasa tassimata. Muidugi juhul, kui pole vaja šoppama minna. Tegelikult on vaja pidevalt varusid täiendada, et tellimuse puhul oleks, millest teha ja oleks ka valikut.

Pildil viitasin, kus miski pisem vidin on. Aega kulus pea terve päev, aga ainult seepärast, et oli vaja erinevate etappide tegemised läbi mõelda. Järgmise valmistamisel teen päris mitmed asjad pisut teisiti, paremini.

Tugevduseks on 1 mm paksune PVC plaat, pehmenduseks käsitöövilt. Seega pole vaja karta, et esimene vihmasabin või kogemata pillamine tahvlit kahjustab.

Nii et, kui sul on tahvel ja tahaksid selle ümber saada midagi sarnast, saada tellimus aadressile aia@ainultilusadasjad.eu. Pane kirja tahvli mõõdud millimeetrites (pikkus x laius x paksus) ja erisoovid näiteks värvide või detailide osas (võibolla soovid taskukest ka väljapoole). Hind 45 eurot (materjalid hinna sees).

Oma ridiküli väliskülje lapitöö tegin ammu, nii et selle hinda ei oska praegu kuidagi välja tuua ja saada endale sarnane tähendab kindlasti enamat, kui 45 eurot. Aga üks on enam kui kindel — seda pole identse koopiana võimalik mitte kunagi uuesti teha. Selline asi on ja jääb maailmas ainueksemplariks.

joon450

Comments are closed.