Männimäe

September 2nd, 2011

Täna ma käsitööst ei räägi vaid hoopis sellest, et alates tänasest kuulub tükike Hiiumaad lõpuks ka mulle. Muidu laiutavad seal ainult sugulased 🙂 Ega ma neist väga kaugele ju minna taha. Mine tea mis hetkel keda vaja läheb ja siis on nad kõik lähedalt võtta. No näiteks – minu praegu veel vaid metsatuka ja venna enam kui sajandi vanuse kodukoha vahele jääb napilt pool kilomeetrit. Mugav, eks ole. Kaardilt on näha kaks punasega raamitud ala. Venna oma ringi sees (seda, muideks, kui palju seal maad ümberringi on, ma täpselt ei teagi), minu oma risttahuka sees. Ja tilluke punane täpp Hiiumaa kaardil märgistab seda kanti, kuhu metsatukk jääb.

mannimae

Männimäe – minu metsake.

Sellega on ots lahti tehtud teekonnal TAGASI KOJU. Eks iga asi võtab parasjagu nii palju aega kui vaja, aga ühel ilusal päeval on selle metsatuka sees äärest ääreni käsitööd täis majake ja siis ma ootan sinna muidugi külalisi ka. Sõpru eelkõige. Aga eks ma anna siis teada, kui lood nii kaugel on.

Ah, jaa. Nii palju veel, et küla nimi, kus Männimäe koht asub, on Kuri. Notarile tegi see nimi nalja. Aga tegelikult pole seal kurja midagi. Kõi puha lahked inimesed ümberringi.

Comments are closed.