Eesti tikand 2

May 9th, 2011

Eks ma raamatu ilmumisest nüüd veidi hilinenult teada annan, aga parem hilja kui mitte kunagi.

420 rahvuslikku mustrit 64 mustrilehel

Eesti tikand 2

Eesti tikand 2

Tagakaanele kirjutasime nii:

Käesolevasse raamatusse on korjatud ja siin lahti kirjutatud ning “tõlgitud” peamiselt geomeetrilised mustrid, mis pärinevad nii sõprade riidekappides olevatelt esemetelt kui ka varem välja antud trükistest. Siin on palju mustreid, kuid see on siiski vaid autorite subjektiivne valik, sest kõigi kokkukorjamine oleks rohkem kui elutöö.

Julgustagu see raamat teid oma annet leidlikult rakendama, sest nagu on öelnud Eva Taul Tarvastu kihelkonnast: „Otsekohest järeltegemist vanasti sugugi ette ei tulnud. Vaadati küll teiste pealt, aga päämure oli kirjade loomisel ikkagi selles, et kõik oma isiklist osavust kirjas avaldada ja midagi uut paremat luua, kui teistel on.“ (ERM 7721)

Ega siis muud, kui et soovime kõigile osavaid sõrmi ja loomingulist meelt.

Comments are closed.