Valge klaar

April 5th, 2011

“Kas rong on juba läinud?”

“Ei. Aga sa oled tõesti napilt peale jõudnud!”

Nii ütles minu mina seespool, kui kümme minutit tagasi viimase pildiklõpsu tegin. Nimelt lõppeb poolteise tunni pärast aprillikuu viies kuupäev ja kukub craftwerk.ee kotiteo viimase teema “Puder ja kapsad” tähtaeg.

Siin ta nüüd on. Kaua tehtud, kaunikene. Ja klaar. Kotikese heegeldamist alustasin kaks aastat tagasi Laululahingu päevastes proovides telemajas. Õigemini küll proovide puhkepauside ajal, sest puhkan kõige paremini siis, kui mul miskit näppude vahel on. Käsitööd, ma mõtlen 🙂

Ega siia sisse rohkem mahu kui pilet, rahakott, huulepulk ja taskurätik. Ülejäänu oleks juba selge liialdus.

Teatrikott “Valge klaar”

Detail.

Detail.

One Response to “Valge klaar”

  1. Leina says:

    Puhas ilu :=)

RSS feed for comments on this post.