Airi sai ilusa sabaga mantli

December 21st, 2010

Novembri alguses tõi Airi minu kätte värskelt rätsepanõela alt vabanenud talvemantli, mille alläär veel lahtine. Tõi selleks, et ma mantlisaba tikandiga kataks. 70 tundi tihedat tööd ja tulemus on nüüd teie ees. Kahju oli käest ära anda, aga miski ei takista ju endalegi midagi niisugust teha. Mantel on mul ju olemas.

Mustripõhi pärineb Jõelähtme käistelt, aga loomulikult panin ikka oma käekirja ka sisse.

2 Responses to “Airi sai ilusa sabaga mantli”

  1. leina says:

    Imeline… olen ka kaua mõeldnud, et kirjaks mõne mantlisaba kauniks aga aega endale midagi teha jääb ju teadupoolest alati väheks…

  2. Irka says:

    Mul on sama lugu. Teistele jõuan teha, endale mitte. Mantel ootab, kuid millal ilu peale saab, ei tea keegi.

RSS feed for comments on this post.