AIA veebipood avatud!

March 17th, 2013

Mul on hea meel teada anda, et väga pikk ootamine on lõpuks päädinud minu VEEBIPOE avamisega. Esialgu pole valik veel kuigi suur. Püüan seda täiendada nii tihti, kui uusi asju juurde tekib.

Soovige seejuures ‘head inspiratsiooni‘.

Eelkõige tahan pakkuda unikaalseid esemeid, ehk minu poest ostetud toodet teist samasugust maailmas ei ole. Mustrid ja tööjuhendid, mis on originaali põhjal tehtud, on koopiad ja originaaleseme omanik saab alati uhkusega öelda, et tema kannab autori originaali.

Oodatud on ka tellitud tööd. Selleks tuleb lihtsalt olla avatud ja julgeda küsida. Kui ma ise soovitud eset teadmiste, oskuste või ajanappuse tõttu teha ei tihka (ei saa), otsin teostaja ja viin kontaktid kokku. Selle viimase teen tõesti heast tahtest, et kontaktid leviksid ja inimene endale vajaliku või ihaldatava eseme saaks.

Küsi julgelt!

AIA-pood

joon450

Comments are closed.