Särgisangadega lapikott

December 14th, 2012

Lõpuks ometi on mul olemas vardakott. Tänase päeva tegemine. Päris meelega ei teinud ma seda Kihnu moodi vaid enda moodi, särgisangadega, mis mugavalt käevangu istuvad. No, ja tegelikult ei keela keski ega miski mul sellega ka poodi leiva järele minna 🙂

Särgisangadega lapikott

Särgisangadega lapikott

Koti keskse detaili trükkisin kustukummist välja lõigatud templitega. Väike õnnetus juhtus selle tükiga ka.

Tekstiilivärve tuleb peale kuivamist triikrauaga kinnitada. Tegin seda läbi küpsetuspaberi ega märganud, et raud natuke liiga kauaks ühe koha peale pidama jäi. Seepärast on nüüd üks pool ruudust kergelt kollakaks kõrbenud. See tegi mind veidi kurvaks, aga mõtlesin siis, et las olla. Näebki veidi rohkem “vana” välja.

Koti detail

Koti detail

Comments are closed.