Pitsiga kindad

October 17th, 2012

Eile valmisid pitsiga kindad ja need saab endale üks tubli ämmaemand. Ärge nüüd valesti aru saage, mina ei kavatse poolduma hakata :). Seda taab hoopis täditütar.

Suvel tegin esimese sarnase kindapaar Jaanale. Pitsid kudusin enne valmis ja ühendasin labaga kudumise käigus.

Eesimest korda elus kudusin kindalaba valmis pöialt maha laskmata. Põhjust selleks oli küllaga. Nimelt, et kindad on vanutatud, ei teadnud ma kohe arvestada, kuhu kohta pöial täpselt jääb. Kui laba oli täies pikkuses valmis, siis vaatasin õige koha välja, lõikasin ühe silmuse vajalikust kohast katki, harustasin 13 simust lahti ja võtsin need siis varrastele üles. Iseenesest on nii väga mugav hakata pöialt kuduma, aga kahjuks ei saa pöidlakiilu teha. Samas, ega labakute puhul see niiväga oluline polegi.

Pitsiga kindad

Pitsiga kindad

Pitsimustri mõtlesin ise välja ja seda jagan (PDF) nüüd teiega ka.

Comments are closed.