Head aastapäeva!

February 24th, 2012

Kaunist pidupäeva kõigile!

Küll nüüd keegi ütleb, et mis ta istub sellise päeva hommikul kompuutri taga ja kribib päevikusse kirjutada… Tõttöelda on minu jaoks tänane hommik nagu iga teinegi. Ainult selle vahega, et mind vaevab nõme nohu ja ootan juba õhtut. Ootan sellepärast, et näha presidendi vastuvõtu kätlemise osa. Põhjus on pildina siin teie ees. Nimelt läheb Elo kolmandat korda koos abikaasaga vastuvõtule, kandes seljas minu kätetööd. Natuke on endalgi selline tunne, et olen kohal ja osaline 🙂

Elo uues kostüümis

Elo uues kostüümis.

Ornamendi jaoks tuli punuda 15 meetrit näpunööri. Selle tegi Elo ise, panin talle vaid alguse käima. Pärast vaatasin, et punumise käekirjad on erinevad. Minul tihedam ja rohkem kinni tõmmatud, Elol pehmem ja lahkem. Pisut väikesi tahulisi klaashelmeid puistasin kleidisabale, et asi ikka pidulikum oleks.

Ornament Elo kleidil

Ornament Elo kleidil.

Natuke kokkuhoidlikud olime me ka. Jaki õmblesin Elole eelmise kostüümi juurde, millest killukest saab näha siit (vt lehel eelviimast pilti musta tikandiga).

Comments are closed.