Uus raamat – “Jõulud kodus”

November 2nd, 2011

Suur suvine töö on ilmavalgust näinud ja nüüd Suure Eesti Raamatuklubi novembrikuu klubiraamatuna saadaval. Poodides loomulikult ka.

Jõlud kodus

Jõlud kodus

Muidu kõik kena, aga üks asi jäi südamele kripeldama, mis õnneks siiski ainult mind puudutab. Nimelt ei võtnud klubilehe kujundaja mu palvet kuulda – teha uus portreefoto – ja pani ikkagi varakevadel Vabaõhumuuseumis tikandiraamatu tarbeks tehtud võtte, kus ma olen rahvariietes. Takkapihta suutis ta valida ka eriti ebaõnnestunud kaadri…  Lohutan end sellega, et klubileht rändab detsembri alguses tõenäoliselt makulatuuri hulka ja sellega koos ka kole foto.

Raamatus on toredaid asju nii osavamatele, kui ka alles harjutavatele näppudele. Kaanelt vaatab vastu viltpiparkook, unustuse hõlmast tõin välja lõnganukud, tavaline poest ostetud puidust kolekandik saab ilusaks, külla tulevad kommipäkapikud ja kõik head soovid uueks aastaringiks saavad lühtrile lükitud.

Ja kes näputööd teha ei taha, võib sama raamatuga sukelduda kööki ning keeta seal kokku igasugu maitsvaid asju. Retseptid pärinevad Nami-Nami kokaportaali ja toidublogi eestvedaja Pille Petersoo lõputust varamust.

Comments are closed.