Pross “Reigi”

March 21st, 2011

Nüüd on jälle mahti prosse tikkida. Reigi seelikutriipudest inspireeritud pross on aga tellimustöö. See rändab nädala lõpus kodukohta.

Esimest korda julgesin prossi katta Marabu satiinlakiga. See on mõeldud mitmeks otstarbeks ja eelkõige  salvrätitehnika teostamiseks, aga olin juba mõnda aega mures prosside määrduvuse suhtes. Eriti, kui tegemist heleda tikandiga.

Lakk muudab värvid veidi tumedamaks, kuid samas annab mingi kentsaka viimistluse – pind ei mõjugi enam niiväga tikandina. Ühest küljest meeldib mulle lakkimata variant rohkem. Teisest küljest teadmine, et lakituna püsib pross kaem kena, teeb südame rahulikuks. Hundid söönud, lambad terved 🙂

Pross "Reigi"

Reigi seelikutriipudest inspireeritud pross. Lakiga kaetud.

Pross "Reigi"

Pross enne lakiga katmist.

Paar uut prossi lisasin ka prossikogusse.

Comments are closed.