Panen pea patja

March 18th, 2011

Mäletate, mõni aeg tagasi tellisin Spoonflowerist kanga. Veidi hiljem raatsisin selle otsast ära lõigata ühe mustrikorra laiuse riba ja teha endale paar toredat padjapüüri. Olen nende peal päris mitmed ilusad unenäod ära vaadanud.

Mis veelgi toredam – usun, et need on aidanud mind lõpule viia suure, suure töö geomeetrilise tikandi mustritega. Täna on see päev, õigemini tulemas öö, kui saan magama minna mõistlikul ajal ja ärgata, kui uni ära läheb, mitte kui kell äratab 🙂

Padjad

Minu unenägude padjad.

Tookord tahtsin mõned püürid teha EheEesti.ee veebipoodi müüki panekuks. Loodetavasti õnnestub mul nüüd, vabama aja saabudes, see soov lõplikuks vormistada.

One Response to “Panen pea patja”

  1. Leina says:

    :=) Tulemus on ilus! Ja head uned on muidugi peamised – parimad soovid “väljapuhkamiseks”!

RSS feed for comments on this post.