Varsti tuleb – KINGITUS

September 9th, 2010
Kingitus

Kingitus. Loodud oma käega.

Olen suviläbi toimetanud oma uue raamatu kallal. Selle eessõna kõlab järgnevalt:

Mulle meeldivad värvid, maitsed, elamused. Mulle meeldib neid saada, kuid veelgi enam jagada. Mulle meeldib ise luua. Kui loodud asju saab mitu, peab osa ära kinkima, et uued saaks sündida. Tihti kasvab ühest ideest välja teine ja ilmselt on loomisprotsess lõputu.

Selles raamatus on ideed ja tööjuhendid esemetest, mida olen oma sõpradele külla minnes kingitusteks teinud. Olen kogenud, et isetehtud kingitus teeb saajale kõige rohkem rõõmu. Ja mina oleksin rõõmus, kui raamatus avaldatu lugeja-vaataja mõtted liikuma paneb ja sellest üha uued ja vahvamad kingitused sünnivad.

Häid ideid soovides,

Irina

One Response to “Varsti tuleb – KINGITUS”

  1. leina says:

    Kui tore idee! Usun, et sellest tuleb kaunis ja samas asjalik raamat! Tikandiraamatut imetlen ühtepuhku…

RSS feed for comments on this post.