Jalgpall, liha ja maasikad

June 15th, 2010
Liha maasikalisandiga

Liha maasikalisandiga

Jalgpall, juustu ja küüslauguga maitsestatud Ranna-Rootsi Kihnu grill-liha ning küpsed maasikad.

Ma pole just eriline jalgpallifänn, kuid koos hea toidu nautimisega muutub ka esmapilgul suhteliselt igav vaatepilt huvitavaks. Kumb siis suuremat naudingut pakub – jalgapall või toit (mitte seks 🙂 – ei hakka salgama, toit ikka. Igal juhul olen selle poolt, et kui vähegi võimalik, panna liha kõrvale taldrikule kõike muud kui kartuleid. Ja eelkõige igasugu värsket kraami. Liha ei tohiks küpsetamisel/grillimisel “tappa”. Mõtlen selle all üleküpsetamist – tulemuseks on hamba all lõpmatuseni näritav tükk, mis maitseb mitte kuidagi ja vaid viisakusest saab alla neelatud.

Maasikad liha kõrval – tõeline leid. Hüva, et aus olla, panin lihale küpsetamise käigus natuke magusa maitsega Teriyaki kastet. Piisavalt vähe, et mitte summutada küüslaugu ning juustu maitset. Heaks õhtusöögiks polegi muud vaja :).

Comments are closed.