Sinine pere

January 22nd, 2015

Septembri lõpus käis üks kena pere pulmas. Mina tegin neile riided selga. Kahjuks pole fotograaf taibanud poisse veidi teise nurga alt pildistada, sest pluuside seljatagune ilu jääb pildil peitu. Pluusi passe peal selja taga on heegelpits.

Heegelmustrid panin targu kohe failidesse kirja, juhuks kui tuleb soov neid kusagil mujal kasutada. Motiivid heegeldasin Hiiumaa moodi ehk iga rida eraldi ja kinnitusega heegelsilmuse tagumises aasapooles. Nii jääb pits õhulisem ja parem ning pahem külg on selgelt eristatavad.

  • Pitsilõng: Squirrel Perle nr 10/2
  • Heegelnõel 0,9 mm
pere

Nad kõik on kenad. Foto: Triin Maasik

pere2

Nad on ka istudes kenad. Foto: Triin Maasik

 

Pluusipits

Poiste pluuside pits.

Kleidipits klaashelmestega

Tüdrukute kleitidel pits klaashelmestega.

joon450

Comments are closed.