Müts ja sall Airile

December 14th, 2011

Mäletate ehk veel, et aasta tagasi sai Airi endale ilusa sabaga mantli. Eile lõpetasin pitsilise mustriga mütsi ja salli selle mantli juurde. Müts on voodriga, sest muidu puhub tuul aukudest läbi ja ilusast asjast poleks miskit kasu. Muster pärineb Leili Lehismetsa raamatust Pitsilised koekirjad (1978). Tunnistan ausalt – ma pole kunagi varem pitsilist mustrit kudunud. Vähemalt mitte nii suurt tükki – 50 x 150 cm. Arvan, et tulin sellega päris kenasti toime. 🙂

Komplekti kudumine võttis aega 14 päeva, aga selle töö vahele valmis mitmeid muidki asju. Nii et tegelikult, kui oleksin olnud pühendunud, kulunuks kokku vast 5–6 päeva. Ei ole ma endas üles leidnud veel seda nuppu, millele vajutades hakkaksin kulunud aega tundides üles märkima. Isegi kui alustan, saab tuhin poole peal otsa… Samas oleks see teave huvitav ja ehk kasulikki.

Sall ja müts Airile

Müts ja sall Airile

Comments are closed.