Pühalepa

December 4th, 2011

Mul on kahed juured. Ühed otsapidi Valgevenes. Kus täpsemalt, ei tea. Tõttöelda puudub mul ka huvi teada saada.

Aga need teised on Hiiumaal, väga tugevasti juurdunud ja kui minu missioon mandril läbi saab, olen kõpsti saarel tagasi.

Möödunud aasta lõpus tegi Pühalepa vald toreda teo – kõik, kes tahtsid, said puuvillast triibukangast tellida. Loomulikult tegin seda minagi. Nüüd, aasta hiljem, oli mul Krisse sünnipäeva näol lõpuks hea põhjus sellest seelik valmis õmmelda. Ja kotike ka.

Umbes nädal tagasi sattusin netis kolades blogisse, kus kirjutaja kõigile südamele pani, et triibukangas tuleb enne eseme valmis õmblemist kindlasti läbi pesta, kuna tõmbab väga palju kokku. Aitäh talle, see osutus tõeks. 70 cm pikkusest seelikupaanist kadus pesus 3 cm nii kui niuhti.

Koti sisse mahub lahedalt ära rahakott, mobiil, taskurätt ja huulepulk. Midagi pole parata, Pühalepal on ikka kõige, kõige ilusamad triibud 🙂

Minu seelik, kotike ja mina.

Minu seelik, kotike ja mina.

Comments are closed.