Kingitus Krissele

December 4th, 2011

Minu hea sõbranna ja laulukaaslane pidas eile oma sünnipäeva. Pidu kestis hommikuni ja pean tunnistama, et olen sellest ikka veel väheke väsinud. Aga see ei loe. Loeb hoopis see, et pidu oli väga tore, laulsime ja tantsisime ja tundsime üksteise olemas- ja kohalolust rõõmu.

Krisse suur soov on saada endale päris isiklik mikrofon. Tegime ühise korjanduse mikrofoni fondi tarbeks ja üle sai see antud väikese kotikesga, mille sees võib hiljem näiteks kosmeetikat hoida.

Kotike

Kotike Krissele.

Mõni päev varem, kui korjandus välja kuulutati, hakkasin Krissele kingitust kuduma. Ikka on ju tore palju kingitusi saada, eriti, kui paki seest tuleb välja mõnus paar sooje sokke. Palju õnne, Krisse!

Sokid Krissele. Poolik töö.

Sokid Krissele. Poolik töö.

Sokid Krissele. Valmis.

Sokid Krissele. Valmis.

Comments are closed.